Ožegović definitivno napušta Humsku - pravac Nemačka!

Autor: telegraf.rs

Sport

02.09.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Ognjen Ožegović ipak ovog leta napušta Humsku i seli se u nemačku "Cvajtu". Fudbaler će nastaviti karijeru u Darmštatu, a klub iz Humske će od transfera zaraditi oko 400.000 evra.

 

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović završio misiju u Partizanu

Ožegović je pre desetak dana takođe bio na izlaznim vratima, pošto je u Humsku stigla konkretna ponuda Rozenborga. Ipak, norveški klub, iako se lako dogovorio sa crno-belima i ponudio 400.000 evra obeštećenja, ponuda odbijena.

Pre nekoliko dana iznenada su se javili Nemci, izjednačili ponudu sa Norvežanima za klub iz Humske, ali i poslali daleko bolje uslove za Ožegovića, koji je rekao "da", saznaje "Telegraf".

Ožegović je u Humsku stigao krajem leta 2017. godine iz Čukaričkog. U prvom mandatu je odigrao 37 mečeva i postigao 12 golova.

Ali je već narednog leta pozajmljen Arsenalu iz Tule, gde se nije proslavio (osam mečeva, jedan gol). Ovoga leta se vratio u Humsku, gde je dobio novu šansu i na 11 mečeva, u dva takmičenja, postigao tri gola i četiri puta asistirao.

Što se Darmštata tiče, reč je o klubu duge tadicije, koji je poslednji put bio član Bundeslige i sezoni 2016/2017.

Posle ispadanja u "Cvajtu" u obe minule sezone je zauzimao mesto u sredini tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading