Posle samo godinu dana na "Marakani" Zvezdin mađioničar postaje besmrtan - Mitić, Šekularac, Pižon, Džajić, Piksi, Marin?

Autor:

Sport

02.09.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja uzbuđenjima na "Marakani"! Novi kapiten crveno-belih Marko Marin bi trebalo uskoro da dobije veliko priznanje, i postane sedma Zvezdina zvezda. Pošto je sjajnim igrama uveo klub drugu sezonu uzastopno u Ligu šampiona, crveno-beli su rešili da mu se oduže. Odluku bi trebalo da donese Upravni odbor Zvezde, a zatim da je ozvaniči i Skupština kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin - sedma Zvezdina zvezda?

Kako javljaju " Večernje novosti" postoje šanse da Marko Marindobije tu čast da bude sedma Zvezdina zvezda. 

Marin je samo godinu dana u Crvenoj zvezdi, ali je za to vreme oduševio navijače svojim igrama, a ovog leta je maestralno predvodio ekipu do drugog uzastopnog plasmana u evropsku elitu.

Pre Marina su ovo laskavo priznanje kluba i navijača iz Ljutice Bogdana dobili pokojni Rajko Mitić i Dragoslav Šekularac, zatim Vladimir Petrović Pižon, Dragan Džajić, Dragan Stojković Piksi i cela generacija koja se 1991. godine okitila titulom prvaka Evrope i sveta.

Zvanični predlog da Marko Marin postane sedma Zvezdina zvezda možda će se pojaviti tokom narednih dana, a zvezdaše ne bi trebalo da iznenadi ako Marin uđe u "zvezdino sazvežđe" i pre prvog kola Lige šampiona, 18. septembra, i meča sa Bajernom u Minhenu, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading