Savo surovo iskren: Miljama smo daleko od titule!

Autor:

Sport

01.09.2019

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je utučen posle drugog remija u Ling Long Superligi Srbije i gubitka dva boda na meču protiv TSC-a iz Bačke Topole.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crno-beli celo drugo poluvreme, uprkos stihijskim napadima, nisu uspeli da slave protiv najprijatnijeg iznenađenja u domaćem šampionatu, a Milošević je osvajanje jednog boda sagledao kroz gubitak dva.

- Ne znam, mnogo je teško... U našoj ligi svaki bod koji izgubimo praktično nas udaljava od titule miljama. Tako da smo već sad posle sedam kola blizu da opet odustanemo od borbe za titulu - skrušen je bio Milošević posle meča.

Za razliku od remija protiv Napretka 2:2 koji je došao sredinom prošlog meseca, Milošević sada nema ništa da zameri igračima, jer je u njihovoj igri prepoznao maksimalno zalaganje.

- Sve čestitke i mojim igračima, i igračima TSC-a na fenomenalnoj borbi. Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od Kruševca mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem posle onakvog početka, međutim nismo imali sreće da postignemo taj gol za pobedu - rekao je Milošević.

Prema njegovom mišljenju, crno-beli su morali bolje da uđu u meč, jer je nešto opušteniji početak doveo Partizan do rezultatskog zaostatka.

- Sigurno da je negativno uticao na nas, mogli smo mnogo bolje ući u utakmicu i verovatno bi onda bili manje nervozni i bolje skoncentrisaniji. Ali vratili smo se iz toga, u prvom poluvremenu smo imali nekoliko šansi, zicera, šest-sedam takvih prilika. Koliko samo šuteva smo imali, prosto kada ne postignete gol iz toliko šansi ne možete ni očekivati da pobedite - zaključio je nekadašnji centarfor crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading