Milojević hvali, ali i kritikuje: Odlična utakmica, ali neki igrači nisu bili na nivou!

Autor:

Sport

31.08.2019

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem pojedinih igrača srpskog šampiona u pobedi protiv Vojvodine.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Zvezda je evrogolom Matea Garsije slavila protiv Vojvodine na "Karađorđu" za konačnih 2:1, ali strateg je osetio nešto što nije bilo po njegovom ukusu.

- Imao sam dosta igrača koji nisu bili na svom nivou. Drugo poluvreme smo dobro kontrolisali i evrogolom Garsije krunisali smo dobar period naše igre. Publika je videla pregršt dobrih akcija, šansi i siguran sam da je zadovoljna napustila stadion. Idemo na odmor zadovoljni. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo posle dva meseca konstantnog rada - rekao je Milojević.

On je čestitao svojim igračima na pobedi, ali i protivničkim fudbalerima, koji su, prema njegovom mišljenju zasluženo na čelu tabele.

- Čestitao bih Vojvodini na fer i korektnoj igri. Pokazali su da nisu slučajno u samom vrhu tabele. Sa druge strane čestitao bih i mojim igračima. Mislim da je derbi kola opravdao očekivanja. Probali smo da promenimo formaciju, da vidimo kako izgledamo kada promešamo karte - nastavio je Milojević.

Kako je naveo, vrlo dobro je znao odakle je njegovoj ekipi pretila najveća opasnost.

- U prvom poluvremenu smo se fizički istrošili. Znali smo da su nam glavna pretnja dubnske lopte Nikole Drinčića kojima su tražili put preko brzih igrača poput Gemovića, Đuričina i Ezea. Probali smo da zatvorimo taj prostor. Iz nepažnje smo primili gol preko uigrane akcije domaćina - zaključio je trener crveno-belih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading