(VIDEO) Ludnica u derbiju Hrvatske: Tri crvena kartona, velika pobeda Hajduka nad Dinamom za prvo mesto!

Autor:

Sport

31.08.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi sedmog kola Prve lige Hrvatske doneo nam je derbi Hajduka i Dinama, a pobedu je proslavio tim iz Splita rezultatom 1:0.

RepublikaFoto: twitter.com/Goal
HNK Hajduk Split - Dinamo Zagreb

Fudbaleri Hajduka slavili su u derbiju protiv Dinama u okviru sedmog kola Prve lige Hrvatske. Jedan gol bio je dovoljan da reši ovaj derbi, da Dinamo doživi prvi poraz u sezoni i da Hajduk, koji ima meč više, preuzme prvo mesto na tabeli.

Možda rezultat ne govori tako, ali na Poljudu je odigran lud meč, videli smo tri crvena kartona, ali i penal koji nije dosuđen Hajduku.

Sve je rešeno u 56. minutu kada je gol postigao Basel Zakarija Žradi.

Nakon prekida je centrirao sa desne strane Juranović, Nejašmić je ispred peterca pokušao glavom, a Livaković je odbio loptu na koju je natrčao Žradi koji pogađa za 1:0.

 

 

Ni minut nije prošao od gola, a činilo se da je Hajduk oštećen za penal. Pričaće se o situaciji u kojoj je Stojanović faulirao Žradija, ali sudija ovaj kontakt nije ocenio kao penal.

U 61. minutu su i gosti tražili penal jer su igrači Dinama bili uvereni da je Simić igrao rukom u kaznenom prostoru, ali i ovde je odluka sudije bila da nema kaznenog udarca.

Domaći su od 77. minuta imali igrača više nakon što je Dilaver dobio crveni karton, ali je brojčano stanje na terenu izjednačeno u 80. minutu kada je pocrveneo strelac jedinog gola Žradi. Treba primetiti da je crveni karton dobio i Ademi koji je u tom trenutku već bio na klupi.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading