(VIDEO) Liverpul i dalje maksimalan: Klopovi "crveni" se prošetali na gostovanju!

Autor:

Sport

31.08.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ide na vodenicu Liverpula na startu nove sezone. Posle ispuštene titule proletos, iako su imali izvanredne rezultate, "Crvenima" je postalo jasno da ne smeju nigde da kiksiraju, ako žele trofej. I zato posle četiri odigrana kola tim Jirgena Klopa ima sve četiri pobede. Poslednja u nizu, danas, upisana je na gostovanju u Barnliju – 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Firmino - Mohamed Salah

Kažu da kada si dobar na terenu i sreća te prati. A, tako je bilo i sa Liverpulom na ovoj utakmici. Gol kojim je probijena odbrana domaćina postignut je slučajno. 

Aleksandar-Arnold je hteo da centrira, lopta mu je malo prešla preko stopala i lobovala nespremnog golmana Barnlija.

Tu je bio kraj svih nada za domaći sastav. Pustio je krila Liverpul, plesao po terenu, ređao šanse, a još dva puta i pogodio.

Prvo je Sadio Mane duplirao na 2:0, da se tim rezultatom ode na odmor, da bi u finišu meča Roberto Firmino pečatirao pobedu, posle još jednog prodora Mohameda Salaha, koji nije imao sreće i strpljenja da se na ovom meču upiše u strelce.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Barnli - Liverpul

Postao je Firmino ovim golom prvi Brazilac u istoriji koji je postigao 50 golova u Premijer ligi.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading