(VIDEO) Bez Mesija ne ide: Još jedan kiks Barselone, Pike tragičar!

Autor:

Sport

31.08.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kleca Barselona na početku novog prvenstva! Treće kolo, drugi kiks. Ne ide bez Lionela Mesija baš nikako. Još sa nekoliko novih lica u timu... Doduše, krivica za remi sa Osasunom nosi veteran, Đerar Pike, našla mu se ruka tamo gde joj mesto nije – 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Došli su Katalonci od 0:1 od 2:1, pa im opet ni to nije bilo dovoljno da pobede. Pike je nespretno igrao rukom u šesnaestercu, Osasuna je dobila penal, a Roberto Tores je svojim drugim golom na utakmici pogodio za 2:2.

A, junak Barselone je mogao da bude Karles Perez Sajol, koji je u 89. minutu posle fantastičnog pasa Artura izašao sam ispred golmana i oklevao, oklevao, oklevao i – izgubio loptu.

Samo jedna pobeda posle tri odigrana kola. Nije ni čudo što u Barseloni sve hvata nervoza od neočekivano produženog bolovanja za Lionela Mesija. Posle pauze u prvenstvu trebalo bi Argentinac da se nađe u timu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading