Solskjer brani "đavole": To je pad u rezultatima, ne u formi!

Autor:

Sport

31.08.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je posle remija na gostovanju Sautemptonu da je njegov tim bio neoprezan u finišu akcije, a da je utakmica bila baš onakva kakvu su "đavoli" želeli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Junajted je poveo preko Danijela Džejmsa u desetom minutu, posle asistencije Skota Mektomineja, a izjednačenje je usledilo u 58. kada je Janik Vestergor postigao prvi gol u dresu Sautemptona. Gosti su, inače, u poslednjih petnaestak minuta imali igrača manje, pošto je Kevin Danso zaradio drugu javnu opomenu, ali to nisu iskoristili.

- Potrebni su nam i neki borbeni golovi. Trebalo je da pobedimo, utakmica je bila baš onakva kakvu smo želeli, ali smo bili neoprezni u finišu akcija i kod poslednjeg pasa. Pritiskali smo ih, uspevali smo da ih prođemo, odlično smo otvarali akcije, mogli smo da postignemo drugi i treću gol, ali u ključnim trenucima nismo bili dobri. Ali, trebalo je da pobedimo- rekao je Solskjer.


Junajted je od početka sezone zabeležio samo jedan trijumf, uz dva remija i jedan poraz.

- Na tri utakmice na kojima nismo pobedili smo igrali bolje nego protiv Čelsija. Dominirali smo, stvarali šanse, ali nismo zadali konačan udarac ispred gola da bismo pobedili. Promašivali smo penale, šanse, to je pad u rezultatima, a ne u formi- rekao je strateg "đavola".

Norveški stručnjak se osvrnuo i na igru 21-godišnjeg Džejmsa, koji je bio strelac jedinog gola za "đavole".


- Danijel Džejms je fantastičan, ima sjajan stav, želi da uči, gladan je. Na početku karijere je, ali uz navike kakve ima, ona će biti sjajna. Želimo da mu pomognemo da postane pravi igrač- naglasio je Solskjer.

Junajted sledeću utakmicu posle reprezentativne pauze igra 14. septembra, kada dočekuje Lester.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading