Bivši selektor Srbije će trenirati balkansku koloniju!

Autor:

Sport

30.08.2019

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije i u dva navrata trener Partizana Miroslav Đukić mogao bi da postane novi šef stručnog štaba atinskog AEK-a, prenose grčki mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri AEK-a

Nakon eliminacije iz evrotakmičenja, AEK je kiksnuo i u prvom kolu grčkog šampionata, pa je smenjen Portugalac Migel Kardos, koji je na početku sezone ambiciozno doveden.

Đukića je lično nazvao Ilija Ivić, nekadašnji fudbaler i na kratko funkcioner Crvene zvezde, a nakon što se Gustavo Pojet zahvalio na ponudi u Atini čekaju na Đukićev odgovor.

Bivši fudbaler Deportiva i Valensije je već više od godinu dana bez kluba nakon raskida saradnje sa Partizanom, a dolaskom u AEK u timu bi zatekao dvojicu bivših Zvezdinih igrača Nenada Krstičića i Uroša Ćosića.

Takođe boje atinske ekipe brane i još jedan Srbin Miloš Deletić, dvojica Bosanaca, Anel Šabanadžović i Ognjen Vranješ i hrvatski napadač Marko Livaja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading