(VIDEO) Emotivno veče u Bolonji: Povratak Mihajlovića, pogodak Sorijana u poslednjoj sekundi za prvo mesto Bolonje!

Autor:

Sport

30.08.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva noć u Bolonji. Bilo je mnogo emocija, najviše upućenih jednom čoveku – Siniši Mihajloviću. Na kraju je bilo i velikog slavlja, jer je Roberto Sorijano častio domaću publiku i srpskog trenera pobedonsnim golom u trećem minutu sudijske nadokande – 1:0.

RepublikaFoto: printscreen/Arena sport
Siniša Mihajlović

Iako je i dalje pod intenzivnim terapijama Siniša Mihajlović je večeras bio na klupi Bolonje. Baš kao protiv Verone. Kada je izašao iz svlačionice svih 25 hiljada ljudi na Renato Del Ari su ga pozdravili aplauzom.

U trenerci, i sa kapom na glavi Siniša Mihajlović je mahao publici. Vrlo emotivan trenutak koji su dopunili i igrači SPAL-a aplauzima srpskom treneru obolelom od leukemije.

Prisustvo Mihajlovića očigledno je dodatno motivisalo domaće igrače. Jeste pobednik odlučen u trećem minutu sudijske nadokande, ali je Bolonja bila bolji tim.

Zanimljivo je da je Roberto Sorijano pored gola zabeležio i jedan neverovatan promašaj. Posle povratne lopte Orsolinija, bio je sam na četiri metra od gola. Svi su loptu videli u mreži, ali je Sorijano šutirao preko gola.

Iskupio se u pravom trenutku. Jedan od poslednjih napada Bolonje, ponovo je išao preko Orsolinija. Ovog puta Sorijano je bio mnogo precizniji.

Gol za Sinišu Mihajlovića, za prvo mesto na tabeli Bolonje.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading