Kjelini pokidao ukrštene ligamente!

Autor:

Sport

30.08.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako, jako loše vesti za Juventus. Kapiten Đorđo Kjelini pokidao je prednje ukršene ligamente, a to je Juventus objavio na svom zvaničnom sajtu. U pitanju je desno koleno i moraće da ide na operaciju. Prve procene kažu da ga čeka pauza od oko pet do šest meseci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđo Kjelini

Kjelini je povredu doživeo na današnjem treningu. Potom je pregledan od medicinskog tima Juventusa i otkrilo se da je u pitanju jedna od najtežih povreda u svetu sporta.

Juventus je istakao da je operacija neophodna i da će biti odrađena narednih dana.

Ovo je ozbiljan udarac za branioca titule u Italiji i to pred meč protiv Napolija koji je zakazan za sutra. Veliki udarac za Staru damu i videćemo kako će se crno-beli iz Torina izboriti sa ovim.

Imao je i Kjelini i do sada povrede mišića, obično sa listom, ali ovo je prvi put da ga je zadesila ovako ozbiljna povreda.

Ovo bi moglio da znači da će Danijele Rugani i Merih Demiral ostati u klubu, te da bi Matijs De Liht trebalo da dobije pravu šansu u prvom timu.

Čak ima Juve šanse i vremena da proba sa dovođenjem štopera, ali mala je verovatnoća da će se tako nešto dogoditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading