Zvanično: Žule potpisao za Rapid!

Autor:

Sport

30.08.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve sezone, dve šampionske titule, i plasmana u Ligu šampiona i Ligu Evrope zvanično su se rastali Filip Stojković i Crvena zvezda. Iskusni desni bek danas je u Beču potpisao trogodišnji ugovor sa jednim od najvećih austrijskih klubova Rapidom.

RepublikaFoto: twitter.com/SK Rapid Wien
Filip Stojković u Rapidu iz Beča

Iako je bilo planirano da srpski šampion na ime transfera inkasira 300.000 evra, jedan od najuticajnijih igrača Crvene zvezde u poslednje dve sezone prešao je u redove Rapida bez obeštećenja.

Posle lekarskih pregleda popularni Žule je parafirao ugovor sa Rapdom i to u društvu menadžera Stevana Mikovića i Zorana Lončara.

 

 

Filip Stojković je u drugom mandatu u crveno-belom dresu odigrao 96 utakmica, postigao dva gola i upisao deset asistencija. Posle dolaska iz Minhena u potpunosti je rehabilitovao karijeru na Marakani. Igrao je na reprezentativnom nivou, stigao do statusa zamenika kapitena, ali je poslednjih šest meseci počeo da gubi status.

RepublikaFoto: twitter.com/SK Rapid Wien
Filip Stojković u Rapidu iz Beča

Sve je kulminiralo na početku ove sezone kada je bilo jasno da ga Vladan Milojević nema u ozbiljnim planovima. Ovo leta odigrao je četiri zvanične utakmice. Poslednju u Helsinikiju.

Prošle sezone Rapid je završio kao sedmoplasirani tim austrijskog prvenstva. Vrlo slabo za klub koji je osvojio 32. nacionalne titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading