Nema Ronalda, nema trofeja, a biznis Reala raste!

Autor:

Sport

30.08.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski gigant Real Madrid nastavlja da fantastično zarađuje, uprkos tome što je prethodna sezona donela nedovoljne rezultatske uspehe - „kraljevski klub“ je u prethodnoj godini prihodovao dovoljno da u narednoj sezoni budžet kluba bude za 155 milona dolara veći nego u prethodnoj.

RepublikaFoto: instagram.com/realmadrid
Santjago Bernabeu

Kako navodi španska Marka, generalna skupština kluba 15. septembra na sednici treba da odobri budžet u visini od 822 miliona evra za narednu godinu.

Takođe se u izveštaju kluba navodi da su akcije tima porasle za 0,8 odsto u odnosu na prethodnu, te da kiks u Ligi šampiona nije negativno uticao na rast Real Madrida kao kompanije.

Porast bi verovatno bio daleko veći da Real pred početak sezone 2018/2019. nije napustila najveća zvezda - Kristijano Ronaldo, koji je presudno uticao na popularnost Real Madrida kao brenda.

 

 

Na predstojećoj sednici deoničara kluba razgovaraće se i o prelasku Takona, ženskog fudbalskog tima iz Madrida, pod pokroviteljstvo Reala.

Smatra se da će do jula 2020. godine svi aspekti posla biti ugovoreni i da će Takon prestavljati ženski fudbalski krub Reala.

Naredni meč u španskoj La Ligi „Beli“ igraju u nedelju protiv Viljareala u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading