SAVET LEGENDI: ZVEZDO, POKAŽI ZUBE I PREZIMIĆEŠ U EVROPI!

Autor:

Sport

31.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest paklenih utakmica čeka šampiona Srbije Crvenu zvezdu u grupnoj fazi Lige šampiona. Najteži ispit Milojevićeva četa polagaće na samom startu, i to 18. septembra u Minhenu, gde će gostovati Bajernu, a zatim sledi odmeravanje snaga sa Olimpijakosom na Marakani i Totenhemom u Londonu. U razgovoru za Srpski telegraf Radmilo Mihajlović (54), nekadašnji špic Bavaraca, analizirao je vrline i mane šampiona Nemačke. Marko Pantelić (40), bivši as Zvezde i Olimpijakosa, skenirao je Grke, dok je za "pevce" bio zadužen Ivan Golac (69), prekaljeni stručnjak koji je igračku i trenersku karijeru gradio u Engleskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

JURIŠ NA VELIKE

- Crveno-beli moraju da pokažu zube ili im sledi masakr. Napuniće im mrežu Bajern i Totenhem ukoliko se povuku i pokušaju da se brane jer je to nemoguća misija. Bajern je u prednosti i favorit je da osvoji grupu, zatim sledi Totenhem, ali baš zato Zvezda nema šta da izgubi. Mora da izađe hrabro na teren, baš u tom prvom kolu na Alijanc areni da pokušaju da se suprotstave, pa makar i časno poginuli. Ima prostora protiv Zilea i Kimiha da se igra, često idu visoko napred, pa Zvezda iz kontre može da ih kazni. Neka pucaju na drugo ili treće mesto, zašto da ne? - rekao je za naš list Radmilo Mihajlović, koji je od 1989. do 1990. upisao 34 nastupa za Bajern uz četiri postignuta gola.

4 BODA OSVOJILI CRVENO-BELI PROŠLE SEZONE U LŠ

BEZ POPUSTA ZA BRAĆU

Posle Bajerna sledi Olimpijakos, koji je rado viđen gost na Marakani, baš kao što je slučaj kada Zvezda kroči u Pirej.

- To su bratski klubovi, bratske ekipe. Ta dva tima veže mnogo lepih uspomena. Ipak, to što su bratski klubovi neće umanjiti borbu na terenu. Obe ekipe imaju svoje kvalitete i juriće bodove, a Zvezdina prednost je što Milojević odlično poznaje Grke. Crveno-beli su prošle sezone u Ligi šampiona osvojili četiri boda, ubeđen sam da sada idu na mnogo više. Milojević zna šta radi, imamo šanse da prezimimo u Evropi - optimista je Pantelić.

I poslednjeg, trećeg rivala, crveno-belih u grupi B - Totenhem skenirao je Golac.

- Mi, Srbi, uvek smo igrali dobro protiv Engleza. Nisu oni problem za nas. Zvezda je na Marakani 1971. godine pobedila Totenhem, pa može i sada. Bitno je samo da se ne zatvore i ne brane jer im u tom slučaju preti katastrofa. Mora da se igra napadački, nema povlačenja pred silom! - jasan je Golac.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Terzić i Marinakis zajedno večerali

Crvena zvezda i Olimpijakos imaju dobre, bratske odnose, ali će sada morati da odmere snage za bodove u B grupi Lige šampiona. Koliko im je taj susret značajan, potvrdili su generalni direktor beogradskih crveno-belih Zvezdan Terzić i čelnik Atinjana Vangelis Marinakis, koji su odmah posle žreba otišli zajedno na večeru. Uz hranu i piće lako su dogovorili prve tehničke detalje u vezi sa duelima koji se igraju 1. oktobra u Beogradu i 11. decembra u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading