Spisak Belgije: Azar pozvan iako je povređen, "crveni đavoli" prejaki na svim pozicijama!

Autor:

Sport

30.08.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije to više nikakvo iznenađenje, nego činjenično stanje: Fudbalska reprezentacija Belgije jaka je kao crna zemlja! Ali kao ni kad je bilo koji drugi spisak u pitanju, ni ovaj belgijski za mečeve sa Škotskom i San Marinom nije mogao da prođe bez sitnih kontroverzi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalska reprezentacija Belgije

Najveću će svakako izazvati pozivanje Edena Azara, iako on zbog povrede još nije stigao da debituje u takmičarskim mečevima za Real Madrid. 

Zinedin Zidan neće biti zadovoljan, mada bi najbolji igrač "Crvenih đavola" svakako negde u to vreme trebalo da se oporavi od povrede. Ali ako se nešto bude zakomplikovalo, pobesneće šef struke Kraljevskog kluba.

Poziv je stigao i na adresu mlađeg brata Azara, Torgana, iako ni on nije fit, dok protiv zdravlja nije mogao Aksel Vitesel.

Što se tiče ostalih, dva je iznenađenja javnosti priredio selektor Roberto Martinez. Prvo se tiče štopera Aston Vile Bjerna Englesa, koji i dalje čeka na debi u dresu reprezentacije, a ni ovog puta, uprkos dobrim igrama u Premijer ligi, nije dobio poziv.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ali je zato to supertalentovani, 18-godišnji ofanzivni vezni Jari Versharen, iako je njegov Anderleht, blago rečeno, užasno počeo sezonu i iz prvih pet kola ima samo dva boda. A Vershaeren je redovan na terenu. Od onih koji još čekaju debi, tu su i Leandro Trosar, Hans Vanaken...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading