Santoš: Poštujemo Srbiju, ali...

Autor:

Sport

29.08.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugal će računati na brojne zvezde, pre svih na jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda, a u nacionalni tim su pozvani i Žoao Feliks iz Atletika, Bernardo Silva iz Mančester sitija i veliki broj drugih iz najvećih evropskih klubova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fernando Santoš i Kristijano Ronaldo

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je danas da poštuje Srbiju, ali da želi pobedu u Beogradu i prvo mesto u kvalifikacionoj grupi.

- Želimo da kao prvi u grupi završimo kvalifikacije. Ima još šest utakmica i svih šest moramo da dobijemo, prvo Srbiju u Beogradu. To možemo samo ako budemo poštovali protivnike. Utakmica sa Srbijom biće izuzetno teška - rekao je Santoš prilikom objave spiska igrača.

Portugal će 7. septembra gostovati Srbiji na stadionu "Rajko Mitić" u Grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


- Srbiji će, naravno, ovo biti veoma važna utakmica, ali i nama posle dva remija na početku kvalifikacija. Možemo da pobedimo i Srbiju i sve ostale, ali kao što je Kristijano Ronaldo rekao, nije dovoljno da želite i imate talenat, nije dovoljno da pričate, već morate da izadjete na teren i pokažete šta znate - kazao je Santoš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading