Pavloviću pao kamen sa srca: Sad mogu da se fokusiram na Molde!

Autor:

Sport

28.08.2019

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Pavlović je uspešno prošao sve lekarske preglede i od petka će zvanično biti fudbaler Lacija. Mladom defanzivcu je pao kamen sa srca i sada maksimalno može da se posveti revanšu sa Moldeom.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

– Odradio sam sve lekarske preglede, sve je dobro, nema nikakvih problema. Ispalo je super, onako kako sam i očekivao, pa u petak posle utakmice sa Moldeom ponovo idem u Rim da završimo svu papirologiju. Ostaću dva-tri dana dok se sve ne završi i onda se ponovo stavljam na raspolaganje Partizanu. Čekali smo glavnog doktora koji se vratio sa odmora u ponedeljak. Proveo sam tri dana u Rimu i kada je on stigao formalnost je obavljena i cela priča je završena na zadovoljstvo svih strana- rekao je Pavlović, a prenele "Večernje novosti".

Pavlović je na poslednjem treningu bio efikasan pa bi on možda mogao da bude adut crno-belih u četvrtak uveče.

– Dosta smo radili prekide, htelo me juče na treningu, neka bude tako i na utakmici. Mislim da je red, a i vreme, da i mi iz odbrane postignemo gol. Nije važan način, iz prekida ili iz igre, samo neka se zatrese mreža Moldea. Ejkrem i Džejms su najopasniji. Posebno njihov napadač sa kojim sam imao mnogo „vazdušnih duela“ u Beogradu. Verujem da ćemo defanzivno dobro izgledati i da ćemo uspeti da sačuvamo našu mrežu- rekao je defanzivac crno-belih.

Utakmica u Moldeu na programu je u četvrtak od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading