Rodrigez je rastrojen, brine o frizuri i obrvama, ide sa žurke na žurku

Autor:

Sport

28.08.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši lekar u kolumbijskoj reprezentaciji i specijalista sportske medicine Ektor Fabio Kruz žestoko je kritikovao fudbalera Reala Hamesa Rodrigesa, poručivši da nije čudo što ovaj fudbaler ne može da se izbori za mesto u Realu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Rodrigez

Naredni meč u La Ligi u kom će Real igrati sa Viljarealom proteći će bez Hamesa Rodrigesa. On je nedavno povredio mišić i ne zna se koliko će odsustvovati, a kolumbijski lekar koji je radio sa Hamesom kaže da sve to dolazi kao posledica nepripremljenosti.

- Momak je rastrojen, umesto da radi na pripremi svog tela za novu sezonu, on više brine o tomo kako će mu izgledati obrve i frizura. Trebalo bi da se pobrine da fizički bude u najboljoj mogućoj formi - kazao je bivši lekar kolumbijske reprezentacije Ektor Fabio Kruz. 

Ovaj stručnjak za sportsku medicinu poručuje da je neophodno da kod fudbalera postoji disciplina i da je Kristijano Ronaldo pravi primer kako se treba spremati između dve sezone.

- On bi uzeo jednu nedelju svog odmora iznajmio bi jahtu, išao po grčkim ostrvima i sledeće nedelje bi već 15 ljudi bilo oko njega koji bi ga spremali za sledeću sezonu. On je najprofesionalniji sprotista ikada. Samodisciplina je ključna. Igrač poput Hamesa ne sme da bude nezainteresovan za pripremu. U Realu smatraju da su svi igrači proefsionalci i računaju da će oni biti spremni. Hames nema to u glavi, ne sprema se. Igrač koji provodi više meseci van terena, ide sa žurke na žurku, kako će on biti spreman da igra? - dodao je on. 

- Svaki sportista mora da spremi telo za veliki napor koji će doći. Hames ne može da prestane da trenira jer zna da mora da trenira po malo svakog dana. Ako prestane doživeće tešku povredu - kaže kolumbijski lekar. 

On još kritikuje Hamesa da je i posle Svetskog prvenstva u Rusiji, koje je završio sa povredom, i posle Kopa Amerika otišao direktno na odmor i na plažu. Takođe poručuje da je za izbegavanje povreda lista, kakvu ima sada Rodriges, neophodno ojačavati sve delove tela, prepone, kukove, kvadricepse, trbušnjake. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading