Ko gubi, ima pravo da se ljuti: Sportski direktor Bojsa opleo po "Delijama" i sudiji!

Autor:

Sport

28.08.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Složiće se mnogi da se Jang Bojs ispromašivao u prvoj utakmici. Imali su Švajcarci svoje šanse, nisu ih iskoristili i Zvezda je to kaznila. Posle ukupnih 3:3 završili su svoju misiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i nisu to baš sportski podneli. Tamošnji mediji uglavnom pišu kako je bolji tim završio takmičenje, a posebno se izjavama istakao sportski direktor Jang Bojsa - Krištofer Špiher.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda vs Jang Bojs

On je prvo zamerio svom timu na slaboj realizaciji, a onda se uhvatio alibi priče...

- Bilo je nedostataka u našoj igri. Tu pre svega mislim na efikasnost. Ali mislim da je bolji tim ispao - počeo je Špiher.

Špiher potom "skrenuo pažnju" Uefi na neke detalje:

- Neshvatljivo je da se u ovom dvomeču odigralo oko 20 minuta manje nego što je trebalo. Pola drugog dela meča nije se ni igralo... UEFA bi trebalo da povede računa o tome, da lopta više bude u igri. Ali nije da nismo očekivali tako nešto. Uprkos velikom razočarenju za nas evropski put nije gotov. Ovaj tim ima veliki potencijal i želim da napravimo dobre rezultate u Ligi Evrope - nastavio je on.

I na kraju Špiher se osvrnuo na "neprijateljsku" atmosferu na našem najvećem stadionu, kao da je zaboravio šta se zbivalo u Bernu...

- Činjenica je da su novinari morali 500 metara da se probijaju kroz dim i baklje da bi došli do miks zone. Skandalozno je što UEFA to dopušta. A onda se ljudi pitaju zbog čega gosti ne vole da dolaze u Beograd - završio je pomalo ljutiti Špiher.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading