(VIDEO) Crno-beli krenuli u Dansku: "Spremni smo na sve, neće biti velikih iznenađenja u igri!"

Autor:

Sport

28.08.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključnih 90 minuta za Partizan. Utakmica u koju sve staje. Trijumfalni pohod kroz Molde donosi Evropu do kraja jeseni i sve njene blagodeti. Veći motiv od toga za crno-bele nije potreban. Ali, da bi projurili kroz Norvešku, moraće fudbaleri Partizana da odigraju mnogo bolje nego prošlog u četvrtka u Humskoj, iako su dobili meč na svom terenu sa 2:1. Prvi to ističe i trener Savo Milošević, koji ne krije da je potpuno nezadovoljan kako je njegov tim odigrao taj duel.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Siguran je Milošević da Partizan može mnogo bolje, a na novinarsko pitanje pred poletanje za Molde šta ekipa mora da popravi za revanš, u šali je rekao:

- Dosta stvari! Nemamo dovoljno vremena ovde na aerodromu da bih sve ispričao.

Za Sava je najvažnije što je ekipa imala vremena da se oporavi i da nekoliko igrača zaleči povrede pred revanš.

- Videli ste i na primeru Crvene zvezde koliko je bitno što su imali vremena da se osveže, što nisu igrali utakmicu za vikend i zbog tog odlaganja sam zahvalan čelnicima Superlige. Igrači su nam se oporavili, najvažnije je da smo kompletni. Idemo na put sa velikom ambicijom da u Moldeu popravimo ono što smo zabrljali u prvom poluvremenu meča u Beogradu. Biće teško, ali ne bi bilo ni normalno da na ovom nivou takmičenja ne bude tako - nastavio je Savo.

Na pitanje šta Partizan mora da prikaže na terenu da bi se podignutih ruku vratio iz Norveške, Milošević je imao precizan odgovor:

- Za mene je uvek parametar kako moramo da izgledamo na terenu, da prikažemo taktičku disciplinu i trčanje dva polufinala Kupa Srbije sa Radničkim i finale sa Zvezdom iz prošle sezone. Mnogo je velika važnost utakmice, da održimo 90 minuta koncentraciju da bismo prošli dalje - rekao je trener Partizana.

Molde je pored dva primljena gola u Humskoj primio dva i od Oda u domaćem prvenstvu za vikend. Odbrana mu je klimava, a svi procenjuju da će Partizanu biti potreban pogodak da bi prošao dalje.

- Meni najviše znači što smo mi dali dva gola Moldeu, to može da nam koristi. Mnogo je lakše analizirati rivala kada jednom odigrate meč protiv njega. Pred prvi meč je bilo nekih iznenađenja, ali teško da će ih biti za revanš - nastavlja Milošević.

Dosta se potencira da će se revanš u Norveškoj igrati na veštačkoj travi.

- Molde će se bolje osećati zbog toga, jer veštački teren traži drugačiju igru, oni su adaptiraniji na njega i imaće tu malu prednost. Ne mora to, ipak, ništa da znači, nije ni nama prvi put da ćemo igrati na takvoj podlozi. Sve zavisi od toga kako ćemo ući u utakmicu. Ovo su takvi mečevi da se zaboravlja umor, sve, a mi ćemo se truditi da ponovo nadtrčimo Norvežane - naglasio je Milošević.

Natho i Asano su spremni za meč, da pomognu koliko mogu, Ostojić je u avionu za Norvešku, kao i Pavlović. Sve raspoložive snage ima Milošević pred sobom. Parni valjak je spreman da za veliki „rat“ na severu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading