Nejmar ipak u Madridu? PSŽ želi zvezdu Reala kao zamenu za Brazilca

Autor:

Sport

27.08.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer saga oko odlaska Nejmara iz PSŽ-a se nastavlja, a Parisijen prenosi da je PSŽ jasno ispostavio svoje zahteve "kraljevskom klubu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Problematični Brazilac želi da promeni sredinu, ali da li će uspeti?

Nejmar još uvek nije debitovao za PSŽ u ovoj sezoni, a pariski klub je već odbio tri ponude Reala za svog napadača. Sada francuski mediji navode da prvak Francuske želi da razmeni Brazilce sa timom Zinedina Zidana.

PSŽ je voljan da pusti Nejmara u Madrid ukoliko bi „kraljevski klub“ pustio Vinisijusa Žuniora u suprotnom smeru. Naravno uz potpis mladog brazilskog veziste Parižani žele i određeni novac.

Nejmar je u PSŽ-u za  dve sezone odigrao 37 utakmica i postigao 34 gola, predvodio je tim ka dve titule u Ligi 1, ali klub sa njim nije uspeo da napravi iskorak u Ligi šampiona.

 

 

On je prethodne sezone imao problema sa povredama, a bio je i u sukobu sa klubom pošto je kasnio na pripreme. Barselona i Real Madrid su to probali da iskoriste, te i dalje pokušavaju da ga dovedu u svoje redove, a deluje da je Real trenutno bliži njegovom potpisu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading