Iz Bojsa bez otkrivanja karata: Ne plašimo se legendarnog stadiona, došli smo po rezultat!

Autor:

Sport

26.08.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Jang Bojs. Oči u oči. Biće to opasan sudar posle 2:2 u Bernu, a na talonu je ulazak u Ligu šampiona. Meč je zakazan za utorak u 21 čas i dileme nema da nas čeka pravi spektakl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Herardo Seoane

Iako će Marakana biti pravi vetar u leđa crveno-belima, iako se očekuje preko 50.000 ljudi, čini se da Jang Bojsi nisu toliko impresionirani i da im to nije na prvom mestu.

- Znamo da nam je potrebna dobra igra sutra. Ovde smo da igramo fudbal, ne da analiziramo legendarni stadion. Srećni smo i znamo da će sutra biti mnogo navijača na tribinama. Ali mi se fokusiramo na našu igru i na naš učinak - rekao je Mihel Ebišer.

Svoje viđenje je izneo i trener Jang Bojsa Herardo Seoane. On nije želeo da istakne konkretno da li će Miralem Sulejmani i Gijom Oro igrati sutra.

-Miralem Sulejmani je bolje svakoga dana, kao i Martins i Oro. Oni će biti na završnom treningu i i tada ćemo doneti odluku. Ne želim da otkivam ko će izaći na teren - rekao je Seoane.

RepublikaFoto: www.bscyb.ch
Frederik Sorensen

Nije želeo da otkriva karte ni najmanje... 

- Sorensen se jako dobro uklopio u igru Jang Bojsa i donosi brojne kvalitete od kojih će profitirati celi tim. To je njegovo iskusvo, robusnost i igra glavom. Ali i u njegovom slučaju ćemo odlučiti posle treninga da li će igrati -  zaključio je Seoane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading