Rakitić prelazi u jedan od najboljih klubova na svetu!

Autor:

Sport

26.08.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Barselone Ivan Rakitić blizu je odlaska sa Nou Kampa i sve je izesnije da će karijeru da nastavi u redovima italijanskog šampiona Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

Španski medij prenose da je Rakitić na izlaznim vratima Barselone, podsećajući na sinoćnju pobedu protiv Betisa (5:2) koju je hrvatski fudbaler posmatrao sa klupe za rezerve.

On je tako prvi put od januara 2017. godine bio rezervista na dve utakmice, a u prethodnom kolu je protiv Bilbaa ušao je u drugom poluvremenu.


Rakitić je je u poslednji pet godina bio nezamenljiv šraf u mašineriji katalonskog giganta, ali je dolaskom devet godina mlađeg Frenkija de Jonga stavljen u drugi plan i to je glavni razloga zašto želi da napusti Španiju i da se priključi Juventusu.

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved rekao je da prelazni rok za "Staru damu" još nije gotov, kao i Rakitić jedna od želja kluba iz Torina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading