(VIDEO) Cirkus u Gornjem Milanovcu: Opšta makljaža na sred meča, za sve je kriv fer-plej!

Autor:

Sport

26.08.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo na svakakve stvari u našem fudbalu, ali situacija sa duela Metala i Bačke je do sada neviđena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nije se znalo ko koga udara

Klub iz Gornjeg Milanovca slavio je na svom terenu sa 2:0, ipak sa ovog meča najviše će se pamtiti incident koji se desio pred kraj prvog poluvremena, kada je domaća ekipa postigla prvi gol.

Igrači oba tima su bili spremni da prekinu igru jer je jedan igrač Bačke ležao povređen na travi, ipak, golman Metalca je ispucao loptu prema gostima, što je iskoristio njegov saigrač Nikola Grbović postigavši pogodak.

Kada su svi stajali, on je protutnjao ka golu i zatresao mrežu, posle čega ga je cela ekipa OFK Bačke jurila po terenu.

Odmah je krenuo obračun, igači obe ekipe su krenuli jedni prema drugima, a igrač Metalca je potom pokušao da se izvini za potez koji je napravio. Ipak, strasti nisu smirene, a sudija je morao da pokaže četiri crvena kartona.

Sudija je podelio po dva crvena kartona na obe strane i žuti karton za goste. Iz ekipe Metalca isključeni su Ješić i pomoćni trener Stanković, dok su gosti morali da nastave meč bez Milovanovića i Obrenovića, tako da je Metalac ipak bio prednosti, jer su imali igrača više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading