Tomane: Oseća se velika euforija, na svakom koraku se priča o Zvezdi!

Autor:

Sport

26.08.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde u utorak očekuje meč sezone protiv Jang Bojsa u Beogradu. Srpski šampion želi u Ligu šampiona drugu godinu u nizu, ali da bi to uspeo, potrebno je da 2:2 iz Berna potvrdi i na svom terenu. Portugalski napadač Tomane mogao bi da bude jedna od uzdanica Vladana Milojevića u duelu sa švajcarskim šampionom.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane

- Od kada sam došao u Beograd, iz dana u dan sam sve više impresioniran podrškom naših navijača. Znam da su ulaznice već prodate, i da ćemo igrati pred punim tribinama, što uvek predstavlja dodatni motiv za dokazivanjem. Euforija među navijačima utiče dobro na mene, i srećan sam što sam deo takve sportske priče. Analizirali smo protivnika, znamo koje su im vrline i mane, i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat . Na svakom koraku se govori o Zvezdi, i svi znamo koliko je ova utakmica bitna. Imamo šansu da drugu godinu zaredom uđemo u Ligu šampiona, i daćemo sve od sebe da tu mogućnost iskoristimo. Šef nam stalno ponavlja da treba da budemo fokusirani, i da na terenu sprovodimo ono što radimo na treninzima, te da ukoliko to ispoštujemo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Veruje u nas i to nam mnogo znači - rekao je Tomane.

Napadač iz Portugalije polako ulazi u ritam nakon povrede, a iskreno je priznao da bi voleo da postigne gol protiv švajcarskog šampiona.

- Naknadno sam se priključio ekipi, ali vrlo brzo sam se prilagodio i ušao u formu. Znače nam utakmice u domaćem prvenstvu, i presrećan sam što sam postigao prvenac u Zvezdinom dresu. Moj posao je da dajem golove, i potrudiću se da ih bude što više. Voleo bih da budem strelac u utorak i da podignem ceo stadion na noge. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra dobro i da prođemo dalje - dodao je Tomane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading