Super tinejdžer postigao najbolji gol kola, stigla nagrada iz FSS!

Autor:

Sport

25.08.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije uručio je Filipu Stevanoviću, biseru Partizana, sat za najlepši gol petog kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: FSS
Filip Stojanović

Kadetski reprezentativac Srbije je na utakmici protiv Rada zatresao mrežu posle pravog slaloma kroz odbranu gostiju i tako zaslužio nagradu koju od ove sezone dodeljuje Fudbalski savez Srbije. Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića. Nagradu Filipu Stevanoviću uručio je Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS.

- Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmladji sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem medju prvima. Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme- rekao je Stevanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading