Pogba ponosno odgovorio svim bolesnim umovima!

Autor:

Sport

25.08.2019

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da ga uvrede na rasnoj osnovi motovišu da se bori za sledeću generaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogba na udaru rasista

Francuski reprezentativac se našao na udaru na društvenim mrežama tokom ove nedelje posle promašenog penala na utakmici sa Vulverhemptonom.

Nekolicina Pogbinih saigrača su osudila zlostavljanje, dok je selektor engleskih fudbalerki Fil Nevil poručio fudbalerima da bi trebalo da bojkotuju društvene mreže.

- Moji preci i roditelji su patili da bi moja generacija bila slobodna danas, da bismo radili, vozili se autobusom i igrači fudbal. Rasističke uvrede pokazuju neznanje i samo mogu da me učine jačim i motivišu me da se borim za sledeću generaciju- napisao je Pogba na društvenoj mreži Tviter, a uz poruku je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži bebu, a u pozadini stoje portreti njegovog pokojnog oca Fasua Antoana i borca za ljudska prava Martina Lutera Kinga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading