Belgijanci nahvalili Adžića, a osuli paljbu po bivšem fudbaleru Arsenala i Mančester sitija!

Autor:

Sport

25.08.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić konačno je počeo da dobija minute u Anderlehtu, a Belgijanci smatraju da trenutno pokazuje više od prve zvezde ekipe Samira Nasrija.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Adžić

Tako bar tvrdi "Het Laste Nijeuvs", najtiražniji dnevni list Belgije, koji je doduše više kudio Nasrija no što je hvalio srpskog internacionalca. Ali jeste ga hvalio.

- Za 21 minut na terenu, Luka Adžić je pokazao da je mnogo opasniji za protivnički gol od Nasrija. Uostalom, od sve trojice napadača koji su igrali u prvom poluvremenu - opleo je HLN i po Naseru Šadliju - koga je Adžić i zamenio - i po 20-godišnjem Frensisu Amuzu.

Najviše je ipak udarao po Nasriju. Nije se snašao u ulozi lažne devetke. Pre svega jer se čini da još nije skinuo stomak. Duga pauza odrazila se na njegovu spremu.

- Nasri je fizički hendikepiran. Njegovi sprintovi su spori, kretnje predvidljive. U ovom trenutku nije baš koristan na terenu. Naravno da mu treba vreme da pronađe formu, ali koliko je dovoljno? Mora što pre da skine kilažu - dodaje autor teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading