Luiz: Salah mi je rekao da nije osetio ništa!

Autor:

Sport

25.08.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Arsenala David Luiz otkrio je da mu je Mohamed Salah priznao da nije osetio povlačenje posle kojeg je dosuđen penal za Liverpul.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Luiz

Arsenal je u derbiju trećeg kola Premijer lige poražen na Enfildu od Liverpula 3:1.

Prethodno je trener Unai Emeri ocenio da je penal dosuđen početkom drugog poluvremena bio odlučujući detalj. Po tom se oglasio i 'krivac' David Luiz.

Podsećamo, Brazilac je neoprezno povukao Salaha u šesnaestercu zbog čega je sudija Tejlor pokazao na penal, koji je Egipćanin i iskoristio.

- Pričao sam sa Salahom, rekao je da nije osetio da sam ga dodirnuo i da zato nije pao. Ali sada uz video tehnologiju, sudijama je teško da ocene jer ne mogu da znaju kojom snagom je izvedeno povlačenje. Vidi se samo razvučena majica... Ne mogu da se žalim na tu odluku, jer je bilo teško proceniti. Ja sam refleksno reagovao i skrivio sam penal. Posle sam dobio i žuti karton, morao sam da igram opreznije - kazao je Luiz.

Arsenal u narednom kolu čeka Totenhem u derbiju severnog Londona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading