Zidan menja formaciju zbog Jovića!

Autor:

Sport

25.08.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je nakon kiksa njegove ekipe protiv Valjadolida (1:1) u drugom kolu španske La lige da je vreme za promenu u taktici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Nakon samo 36 sekundi provedenih u igri Srbin je pogodio prečku i tako najavio bolje igre u novom klubu.

- Jovićev prvi šut ka golu je bila prečka. Karim je kasnije postigao gol... Sve će se to promeniti. Istina je da smo igrali dobro u prvom delu - rekao je Zidan posle meča.

Konstatovao je i da će verovatno doći do pomeranja formacije pošto je Real protiv Valjadolida igrao sa trojicom napred u liku Iska, Benzeme i Gereta Bejla od starta.

Umesto toga, prednost bi mogao da dobije srpski igrač kao drugi klasičan centarfor.

- Da, igraćemo više 4-4-2 - konstatovao je Francuz koji je objasnio i zbog čega je ostao gorak ukus u ustima posle Valjadolida.

- Zato što smo uspeli da damo gol u drugom poluvremenu, iako nije bilo lako jer su se dobro branili - istakao je Zidan i rekao da će poraditi i na boljem pozicioniranju svojih igrača u nastavku prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading