(VIDEO) Ukoliko uđe u LŠ: Zvezda vraća bivšeg igrača i reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

25.08.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović mogao bi ponovo da obuče crveno-beli dres, a jedini preostali uslov da se posao finalizira jeste da šampion Srbije eliminiše Jang Bojs i uđe u Ligu šampiona

RepublikaFoto: Starsport
Filip Mladenović

Crveno-beli su već krenuli sa pravljenjem plana za evropsku jesen, te se već razmatraju pojačanja za Ligu šampiona. "Večernje novosti" prenose da će Zvezda vratiti Filipa Mladenovića u slučaju da tim iz Ljutice Bogdana izbori mesto u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takičenja.

Levi bek je trenutno pod ugovorom sa Lehijom iz Gdanjska, koja potražuje 600.000 evra na ime obeštećenja za defanzivca. Ukoliko Zvezda drugu godinu u nizu izbori mesto u Ligi šampiona to ne bi trebalo da predstavlja problem za šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Mladenović

Podsetimo, Mladenović je u Zvezdi nastupao u sezoni 2012/13, sa ekipom je osvojio kup Srbije i potom prešao u BATE Borisov, nakon čega je igrao u Kelnu i Standardu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading