Ludnica u Firenci: U kiši golova pogodio i Milenković, ali tri boda idu u Napulj!

Autor:

Sport

24.08.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija pobedili su na gostovanju Fiorentinu sa 4:3, u prvom kolu Serije A u jednom jako uzbudljivom meču gde su veliki doprinos imali srpski fudbaleri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Fiorentine

Na terenu stadiona Artemio Franki videli smo dvojicu srpskih fudbalera – Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića.

Obojica su se našli u startnoj postavi "viole", a jedan od tri gola je postigao Milenković, kojem to i nije primarni zadatak.

Vlahović je odigrao solidan meč, ali ga je u 61. minutu zamenio Kevin Prins Boateng. Milenković je odigrao svih devedeset minuta, a za Fiorentinu debitovao je i Frenk Riberi.

Viola je u devetom minutu povela golom Pulhara s bele tačke i dugo su imali prednost. Ipak, sve se promenilo krajem poluvremena. Mertens je u 38. minutu izjednačio, a Insinje iz penala u 43. doneo potpuni preokret Napoliju.

Na startu drugog poluvremena Milenković je, posle sjajnog skoka i udarca glavom, izjednačio na 2:2, ali samo četiri minuta kasnije gosti iz Napulja dolaze do prednosti. Strelac u 56. minutu bio je Kaljehon.

Izmena Boateng za Vlahovića ispostaviće se kao odlična, pošto je iskusni igrač u 65. minutu izjednačio na 3:3. Tu nije bio kraj uzbuđenjima. U roku od dva minuta ponovo se promenio rezultat.

Insinje je u 67. postigao gol za 4:3 i ispostaviće tako postavio konačan rezultat. Aleksa Terzić bio je na klupi Fiorentine, baš kao i Nikola Maksimović u Napoliju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading