Nastasić osetio Bajernovu moć, Levandovski "sam" razbio Šalke!

Autor:

Sport

24.08.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna savladali su Šalke 3:0 na gostovanju u poslednjoj utakmici subotnjeg programa u okviru drugog kola Bundeslige i tako došli do prve pobede ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Bavarcima je trijumf doneo Robert Levandovski, koji je upisao het-trik. Poljski fudbaler je tri gola postigao u razmaku od 20. do 75. minuta, a gosti su imali još nekoliko šansi da svoju pobedu učine još ubedljivijom.

Sam početak utakmice nije doneo mnogo uzbuđenja, da bi Levandovski imao prvu izglednu priliku, ali je loptu poslao pravo u golmana Šalkea Aleksandera Nibela. Međutim, samo dva minuta kasnije, Džondžo Keni je oštro startovao, a sudija pokazao na belu tačku, sa koje je poljski fudbaler doveo svoj tim u vođstvo. 

Drugi gol viđen je u petom minutu drugog poluvremena, kada je Levandovski zatresao mrežu Šalkea iz slobodnog udarca, a desetak minuta kasnije šansu je na drugoj strani imao Matija Nastasić, ali je loptu glavom poslao iznad prečke. Poljak je treći pogodak postigao u 75. minutu, asistirao mu je Kingsli Koman, da bi do kraja Šalke propustio dve izgledne šanse da ublaži poraz.


Nastasić je odigrao svih 90 minuta za Šalke, dok je na drugoj strani hrvatski fudbaler Ivan Perišić u igru ušao u 57. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading