Lampard zadovoljan prvom pobedom: Bio je ovo težak test!

Autor:

Sport

24.08.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Frenk Lampardje zadovoljan posle teškog gostovanja Noriču i prve pobede na klupi "plavaca".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Lampard

Londonski klub je sa 3:2 slavio na "Kerou Roudu", posle niza preokreta, a zahvaljujući Tamiju Ejbrahamu, koji je bio dvostruki strelac. Jedini preostali gol za goste postigao je Hari Maunt.

- Bio je ovo težak test, Norič će osvojiti veliki broj bodova ovde, pošto su dobar tim. Nije mi se svidelo to što smo ih pustili da postignu dva gola, ali je bilo dobrih elemenata u našoj igri i zaista sam zadovoljan- rekao je Lampard.

Lampard je od svih igrača posebno istakao Ejbrahama, koji je pružio sjajnu partiju posle zlostavljanja na rasnoj osnovi koje je pretrpeo na društvenim mrežama otkako je dobio šansu u prvom timu.


- Posebno sam zadovoljan zbog Tamija, postigao je dva gola, uključujući pobednički, ali želim da govorim o svim igračima jer smo kontrolisali utakmicu po vrelom danu. Naša igra nam nije donela što smo zaslužili do sada, ali sada se to promenilo- naglasio je Lampard.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading