Kolaps "crvenih đavola" već u 3. kolu: Milivojevićev Palas šokirao Junajted na "Old Trafordu"!

Autor:

Sport

24.08.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda su priredili neprijatno iznenađenje svojim navijačima u trećem kolu Premijer lige, pošto su poraženi od Kristal Palsasa sa 2:1 na domaćem terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milivojević ušao u sukob sa Polom Pogbom

Palas je protiv Junajteda došao do prve pobede u sezoni, a ujedno i do prvog gola, dok je Junajted doživeo prvi poraz, posle pobede i remija.

Junajted je imao ofanzivu u prvom poluvremenu, ali je doživeo šok u 32. minutu.

Džordan Aju  je ostao u situaciji jedan na jedan sa De Heom i savladao ga bez ikakvih problema.

U 69. minutu srpski reprezentativac Luka Milivojević je mogao da bude tragičar - sapleo je Markusa Rašforda u kaznenom prostoru svoje ekipe i omogućio domaćinu da sa bele tačke dođe do izjednačenja.

Upravo je Rašford uzeo loptu, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Do kraja meča izabranici Olea Gunara Solskjera su nastavili sa velikom ofanzivom, ali se Palas dobro branio. Ipak, odbrane nije bilo u 89. minutu kada je Marsijal dodao do Džejmsa, koji je maestralnim udarcem matirao nemoćnog Gujatu.

Onda u nastavku još jedan šok, nemarni Pogba je izgubio loptu blizu kaznenog svog tima, ona je došla do Patrika van Anholta, a najefikasniji defanzivac Premijer lige je šutirao jako i savladao De Heu koji je, kako je delovalo, morao da odbrani taj udarac.

Možda je delovalo posle prvog kola da gledamo neki novi Junajted, ali u meču sa Palasom je malo šta štimalo u timu Solskjera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading