Vazura: Na Ligu Evrope dovodimo 30.000 dece!

Autor: Srpski telegraf

Sport

24.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je savladao Molde sa 2:1 u plej-ofu Lige Evrope, ali glavni junaci meča u Humskoj za mnoge su bili mališani koji su ispunili zapadnu tribinu stadiona u Humskoj. Njih oko 6.000 bodrilo je crno-bele, koje je UEFA kaznila sa dva meča bez publike.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Vazura

Ta kazna se ne odnosi na decu starosti do 14 godina, pa generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavljuje da će idući put na stadionu biti 30.000 klinaca. Pod uslovom da se Partizan plasira u LE i da mu suspenzija ostane.

- Prelepa slika je poslata u svet. Nadam se da će UEFA da vidi ovu sliku i porazmisli kako se ponašamo i organizujemo utakmice - poručio je Vazura i dodao:

- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u organizaciji. Tu je bilo dece iz 30 gradova iz Srbije. Veliko hvala svima. Ukoliko prođemo u grupnu fazu takmičenja, a kazna bude ostala na snazi, obećavam da ćemo da dovedemo 30.000 mališana i napunimo stadion za naredni meč!

Desni bek crno-belih Nemanja Miletić otkrio je da ga je atmosfera raznežila i rasplakala.

- Ovo je možda i najbolja atmosfera i navijanje pred kojim sam imao prilike da igram. Deca su stvarno bila fenomenalna. Kada sam video njih pet, šest hiljada kada sam krenuo na zagrevanje, krenule su mi suze.

Oglasio se i srpski reprezentativac Nemanja Matić, koji je na društvenim mrežama podelio oduševljenje mališanima.

- Bravo, momci! Od večeras samo decu na stadion - napisao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading