Tumbaković poziva na slogu: Vratiću reprezentaciju srpskom narodu!

Autor:

Sport

24.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napred, "orlovi", kucnuo je čas da raširite krila! Fudbaleri Srbije 7. septembra protiv Portugala u Beogradu i tri dana kasnije u Luksemburgu biju presudne bitke za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine, a novi selektor Ljubiša Tumbaković pozvao je 26 igrača za te duele.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Vratio je u nacionalni tim Luku Milivojevića (29) i Matiju Nastasića (26), a osim plasmana na kontinentalni šampionat, kao cilj je postavio i povratak izgubljenog kulta reprezentacije.

SVI ZAJEDNO

Dobri rezultati najbolja su pozivnica navijačima da budu svim srcem uz Aleksandra Kolarova, Nemanju Matića, Dušana Tadića, Luku Jovića i ostale asove "orlova", ali popularni Tumba ističe neophodnost sloge čitave nacije oko omiljenog sporta u Srba.

- Želim da stvorimo harmoniju, fluid i jedinstvo između navijača i igrača kao u vreme kada su selektori bili Radomir Antić i Siniša Mihajlović. Nekako se reprezentacija udaljila od naroda u prošlosti, ali sada hoćemo da je približimo naciji. Učinićemo sve da kroz naš odnos damo podršku publici, a i te kako je važna i pozitivna uloga medija u stvaranju sveopšte simbioze - rekao je Tumbaković, koji će za dve nedelje debitovati na klupi "orlova".

SAMI ODLUČUJEMO

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Srbija nema prostora da kalkuliše u septembarskim okršajima protiv prvaka Evrope i neugodnih Luksemburžana, ali selektor Tumbaković naglašava da su sami gospodari svoje sudbine.

- Pred nama je još pet kvalifikacionih mečeva, a šta god da se desi protiv Portugalaca, siguran sam da ništa neće biti gotovo. Nije lako, ali ne zavisimo ni od koga, pa je na nama da dobrim rezultatima približimo reprezentaciju plasmanu na Evropsko prvenstvo. Sa stručnim štabom već spremamo taktiku za septembarske okršaje - rekao je predvodnik "orlova".

 

Karte za Portugal idu kao alva

"Orlovi" će, po svoj prilici, imati ogromni podršku navijača na utakmici protiv Portugala 7. septembra. Do sada je putem interneta, odnosno sajta iticket.rs prodato već oko 10.000 ulaznica za meč protiv ekipe Kristijana Ronalda. Prodaja karata na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" počeće 2. septembra. Cene karata za spektakl na Zvezdinom stadionu izuzetno su pristupačne i kreću se već od 400 dinara.

GOLMANI

Marko Dmitrović Eibar

Predrag Rajković Ren

Boris Radunović Verona

ODBRANA

Antonio Rukavina  Astana

Marko Gobeljić C. zvezda

Uroš Spajić Krasnodar

Nikola Milenković Fjorentina

Nikola Maksimović Napoli

Matija Nastasić Šalke

Stefan Mitrović Strazbur

Aleksandar Kolarov Roma

Filip Mladenović Legija

SREDINA

Nemanja Matić Mančester j.

Luka Milivojević Kristal palas

Nemanja Maksimović Hetafe

Saša Lukić Torino

Mijat Gaćinović Ajntraht

Darko Lazović  Verona

Filip Kostić Ajntraht

Nemanja Radonjić Marselj

Dušan Tadić Ajaks

Adem Ljajić Bešiktaš

Sergej Milinković-Savić Lacio

NAPAD

Aleksandar Mitrović Fulam

Luka Jović Real

Milan Pavkov C. zvezda

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading