Pavlović na pregledima u Italiji, čeka se samo potpis!

Autor:

Sport

23.08.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović je u petak otputovao u Rim na lekarske preglede, nakon kojih će potpisati ugovor sa Lacijom.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Fudbaleri Partizana posle pobede nad Moldeom (2:1) dobili su dva slobodna dana od trenera Sava Miloševića, što su Strahinja Pavlović i njegovi agenti zaduženi za transfer u Lacio, Mateja Kežman i Zvonimir Vukić, iskoristili da se završi sav posao oko njegovog prelaska među "nebesko-plave", preneo je "Mozzartsport".

Da podsetimo, Lacio će platiti Partizanu 5.500.000 evra za mladog fudbalera, a Pavlović će ostati u Humskoj do kraja sezone, kao pozajmljeni igrač.

Pavlović svega šest meseci igra seniorski fudbal. U prvi tim je došao zimus, kada mu je Zoran Mirković dao priliku da debituje, a već druga utakmica u karijeri mu je bila derbi na "Marakani", gde je zapao za oko ljubiteljima fudbala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading