Rad ima novog trenera!

Autor:

Sport

23.08.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Rad imenovao je novog šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Rada

Umesto Bogdana Koraka koji je napustio klub uoči prošlonedeljne utakmice sa Partizanom, ekipu će u nastavku prvenstva voditi iskusni crnogorski stručnjak Dragan Radojičić.

– Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub sa velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente. Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u leđa timu, rekao je Radojičić.

Radojičić je vodio OFK Beograd, Vojvodinu, Proleter iz Novog Sada, a u Crnoj Gori je radio u Sutjesci, Rudar iz Pljevalja i Grbalj. On će na klupi ekipe sa Banjice debitovati u subotu, na utakmici protiv Mačve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading