Šiptara krvoloka koji je nasrnuo na nedužne turiste STIGLA ZASLUŽENA KAZNA

Autor: Kurir, Republika

Svet

23.08.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležne službe srušile su restoran čije je vlasnik prošle nedelje napao turiste i telom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun. Ovaj incident je toliko uznemirio javnost u Albaniji da je ministar turizma primio napadnute turiste kako bi im se izvinio i poklonio cveće.

RepublikaFoto: twitter.com/Vincent Triest
Trenutak kada ludi kafedžija napada preplašene turiste

Prema drugoj teoriji, fizički napad Mihal Kokedima (51) se dogodio kada se petočlana porodica požalila na lošu hranu i uslugu u restoranu "Panorma" u mestu Himara na jugu Albanije.

Vlasti su buldožerom srušile restoran u Porto Palermu, popularnom letovalištu, javila je TV Klan.

Vlasnik restorana Mihalj Kokedima je uhapšen prošle nedelje pošto je napao trojicu španskih turista i dva Albanca, a vlasti su u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez.

Na video-snimku napada se vidi da je Kokedima pokušao da zaustavi automobil u kojem su se nalazili turisti tako što je skočio na haubu, razbio šoferšajbnu i na vozilu ostao narednih pet kilometara.

Turisti su navodno bili nezadovoljni uslugom, dok u restoranu tvrde da gosti nisu platili račun.

El Pais je objavio da su žrtve incidenta bili španski biznismen Eugenio Galdon i njegova porodica. Albanski premijer Edi Rama se izvinio i osudio postupak vlasnika restorana.

Pored Edija Rame, albanski ministar turizma je primio žrtve pomahnitalog napadača i uz cveće im se izvinio zbog trauma koje su preživeli u ovoj državi.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading