Vučelić: U kontaktu smo sa Leonardom...

Autor:

Sport

22.08.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki miljenik svih navijača Partizana Leonardo Souza raskinuo je ugovor sa Al Vahadom i tako postao slobodan igrač na tržištu. Odmah su krenule priče o povratku Brazilca u redove crno-belih. Predsednik Partizana Milorad Vučelić je razrešio sve dileme.

RepublikaFoto: Tanjug
Miljenik "Grobara" je slobodan igrač!

Navijači Partizan već dve godine neumorno zovu Leonarda da se vrati u Humsku, međutim,  povratak brazilskog majstora sa loptom u redove crno-belih po svoj prilici nije realan.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić je govorio o potencijalnom angažmanu neposredno pred meč sa Moldeom.

- Leonardo jeste slobodan igrač, mi smo sa njim stalno u kontaktu, ali on ima neke svoje planove i ambicije, dobio je nekoliko jakih ponuda, a mi konkretno nismo razgovarali sa njim na tu temu- rekao je Vučelić za Arenusport.

Brazilac je iza sebe imao fantastičnu sezonu u kojoj je postigao 27 golova na 35 mečeva, ali iz nekog rasloga Leonardo je odlučio da je vreme za rastanak, što je i potvrdio na društvenim mrežama.

Arapski mediji ističu da postoji interesovanje Al Hilala, ali za sada zvanične ponude nije bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading