U STAROJ PAZOVI JEDAN OD MODERNIJIH KOMPLEKSA U OVOM DELU EVROPE

Autor: Republika

Sport

22.08.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara Pazova je već osam godina epicentar reprezentativnih fudbalskih dešavanja u našoj zemlji. Međutim, pored toga što je dom A reprezentaciji i ostalim selekcijama Srbije, kuća fudbala predstavlja i jedan od najsavremenijih sportskih kompleksa u ovom delu Evrope, koji funkcioniše na svetskom nivou. O tome svedoče i brojne posete klubova i selekcija iz svih zemalja sveta.

RepublikaFoto: Promo foto

A ako se zna da su česti gosti fudbaleri iz zemalja arapskog sveta, poput UEA ili Katara, jasno je da nije sve u novcu, već o uslovima koji postoje u Staroj Pazovi.

Centar je svečano otvoren u martu 2011, ali je od tada konstantno poboljšavan, pa se sada u njemu nalazi pet fudbalskih terena FIFA standarda sa prirodnom travom i jedan sa veštačkom travom, stadion kapaciteta 3.000 mesta koji ispunjava sve uslove za odigravanje zvaničnih utakmica. Tu su i prostor za fitnes, kao i teretana sa najmodernijim spravama, spa-centar sa saunama, prostorijama za masažu i kadama za oporavak ledom. Izgrađene su i četiri svlačionice za ekipe i tri manje za stručne štabove, kao i medicinska ambulanta.

RepublikaFoto: Promo foto

Sportski centar FSS raspolaže i mogućnostima za kongresni turizam. U njemu se nalazi pet konferencijskih sala, od kojih je najveća multifunkcionalna konferencijska sala sa kapacitetom od 200 mesta. Tu su i pres-sala sa 50 mesta, UEFA sala sa 30 mesta i dva VIP salona, kapaciteta 70 i 15 mesta.

RepublikaFoto: Promo foto

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Stara Pazova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading