BOMBA: "Grobari" će poludeti, Živković u crveno-belom!

Autor:

Sport

22.08.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio je Andrija Živković misiju u Benfiki, a nema još mnogo vremena da pronađe novi klub koji bi ga uzeo makar na jednogodišnju pozajmicu. Jedan od onih koji razmišljaju da angažuju srpskog krilnog napadača je Olimpijakos.

Andrija Živković

Živković nije po ukusu trenera lisabonskih Orlova Bruna Lagea, te ako želi da igra do juna, mora da pronađe novu sredinu. Olimpijakos je na dobrom putu da se plasira u Ligu šampiona, pošto ima prednost od 4:0 protiv Krasnodara posle prve utakmice, pa ukoliko izbori prolaz u elitu, postoji mogućnost da angažuje Andriju, da ima još jedno rešenje više za bočne pozicije u napadu.

Ne samo prolaz u Ligu šampiona, već je Olimpijakosu prioritet da vrati šampionsku titulu u Pirej, pa mu je potreban širok igrački kadar, koji može sve to da izdrži.

Portugalski mediji su objavili pre neki dan da je i francuski Ren zainteresovan za Živkovića, ali on i dalje čeka konkretne ponude.

Benfika ne računa ni na preostala dva srpska fudbalera u svojim redovima, Ljubomira Fejsu i Mileta Svilara, pa i oni imaju još nekoliko dana roka da pronađu nove klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading