SUMA OSTAO U BEOGRADU: Fudbaleri Partizana stigli u Švajcarsku!

Autor:

Sport

13.09.2017

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana doputovali su u Švajcarsku gde će u četvrtak igrati protiv Jang Bojsa u prvom kolu grupe B Lige Evropa. otputovali su čarterom danas u Bern, gde će protiv Jang Bojsa pokušati da ostvare što bolji rezultat na početku Lige Evropa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suma neće igrati protiv Jang Bojsa

Trener Partizana Miroslav Đukić poveo je u Švajcarsku 17 igrača i golmane Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića i Marka Jovičića.

Na spisku igrača nema kao što je ranije i najavljeno Sejdube Sume, koji nije spreman za ovaj duel.

Otputovali su Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Nemanja Antonov, Marko Janković, Petar Đuričković, Everton Luis, Marko Jevtović, Danilo Pantić, Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin, Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba i Teofilus Solomon.


Fudbaleri crno-belih će trenirati u sredu od 19 časova na stadionu u Bernu.

Meč između Jang Bojsa i Partizana na programu je u četvrtak od 19 sati.

Glavni sudija biće Ištvan Kovač iz Rumunije. Pomoćnici su Vasile Marinesku i Ovidiu Artene, dodatne sudije Marijuš Avram i Horatiu Fesnik, a četvrti arbitar Aleksandru Kerej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading