Staridž ima novi klub!

Autor:

Sport

21.08.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je na sajtu Liverpula osvanula vest da je Danijel Staridž završio svoj boravak na Enfildu po isteku ugovora, Jirgen Klop je samo birani rečima govorio o povremenom reprezentativcu Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijel Staridž

Ipak, Staridžu je bilo potrebno dva i po meseca da pronađe uhlebljenje i novu adresu, a našao je u Trabzonu.

Klub iz grada na obali Crnog mora zvanično je objavio da je s engleskim ofanzivcem potpisao ugovor na dve godine, uz mogućnost automatskog produžetka na još jednu sezonu, ako svi uslovi budu ispunjeni.

Staridža čeka garantovana zarada od 3.000.000 evra (1.500.000 po sezoni) za prve dve godine ugovora, a ako se dve strane budu saglasile i za dodatnu godinu, sledi još 1.500.000 evra neto. 

Staridž će imati nekoliko dobro poznatih saigrača, počev od kapitena Hozea Sose, preko bivšeg saigrača iz Čelsija Džon Obija Mikela, do bivšeg člana Valensije Žoaoa Pereire.

Danijel Staridž je u Liverpul stigao iz Čelsija početkom januara 2013. za 15.000.000 evra, a sa Redsima je prošle sezone postao šampion Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading