Šokantno priznanje Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

20.08.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petostruki osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo priznao je da je platio 375 hiljada dolara bivšoj manekenki Katrin Majorgi kako bi se van suda nagodio zbog njenih optužbi na račun Portugalca za silovanje u Las Vegasu 2009. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Amerikanka je optužila slavnog fudbalera za seksualni napad u hotelskom apartmanu u Palms Kazino Rizortu pre deset godina, a Ronaldo je tvrdio da se čin odigrao uz saglasnost obe strane.

Prema navodima američke medijske kuće, 2010. godine vansudska nagodba je postignuta, a 2017. godine ipak se saznalo za slučaj, iako je Ronaldo tvrdio da nikakvog dogovora dve strane nije bilo. Ipak, u avgustu 2018. godine Majorga je pokušala da poništi tu nagodbu i ponovo pokrene slučaj, ali je istraga u julu 2019. godine obustavljena zbog nedostatka dokaza.

Ipak, izvori CNN otkrili su da je takav dogovor zaista postignut, kao i da se njime predviđalo da 34-godišnji fudbaler isplati veliku svotu novca, ali ni u jednom delu dokumenta se ne navodi da je Ronaldo naneo ikakve povrede Amerikanki, niti ikakve naznake priznanja, dok se obe strane obavezuju na ćutanje.

Ronaldo je igrač torinskog Juventusa, a u karijeri je pre italijanskog giganta nastupao za lisabonski Sporting, Mančester junajted i Real Madrid. Za reprezentaciju Portugala igrao je 158 puta i postigao 88 golova. Smatra se jednim od najvećih fudbalera 21. veka.

Kristijano Ronaldo ima četvoro dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading