HRVATI I MAMIĆ NAJVIŠE NAMEŠTAJU!

Autor:

Sport

21.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod za razgovor sa kraljem fudbalskih nameštaljki na Balkanu Veliborom Džarovskim bio je rezultat iz Makedonije. U tamošnjem kupu Bregalnica je savladala Veliko Crnilište sa 22:0 (6:0), što je izazvalo sumnju, ali i podsmehe u regionu. Prva asocijacija na "zločin" ovog tipa bio je popularni Džaro, koji je kao iz topa ispalio da nije nikakav problem urediti da se utakmica završi ovakvim rezultatom.

RepublikaFoto: yotube.com/Elena zivotsostil
Velibor Džarovski

JEDAN ČOVEK, DVA KLUBA

- Nije problem namestiti utakmicu u Makedoniji. Problem je gde se kladiti na nju. Ovaj meč je bio u listama, ali kad su skontali o čemu se radi, povukli su ga iz klađenja - otvara priču Džarovski za Srpski telegraf, ali ne želi da kaže da li je lično učestvovao u šteli:

- Znate šta, sve su to moji prijatelji. Svi sad misle o Bokiju 13 i koncentracija im je pala. Što se Bregalnice tiče, sve su to moji prijatelji uradili, igrali su u klubovima sa kojima sam bio blizak.

Na konkretno pitanje ko najviše namešta na Balkanu, popularni Džaro nije imao dilemu.

- Albanaca i nema na listama. Mađari manje, ali šampioni su Hrvati i Dinamo. Kako da ne budu kad jedan čovek ima dva tima - Dinamo i Lokomotivu iz Zagreba. Mamić najviše namešta. Pogotovo sad kad je raspisana poternica, ili, kako Hrvati kažu, tjeralica za njim. Sad mu je potrebna lova. U redu, prodavaće on i dalje igrače, ali ovako mu je najlakše da zaradi novac. Ne može niko da mi kaže da Dinamo može da izgubi od Rudeša - priča Džarovski i nastavlja:

RepublikaFoto: Starsport
Zdravko Mamić

- Pitali su me Hrvati šta treba da se desi da Hajduk skine Dinamo sa trona. Rekao sam im tri stvari: prvo - da me postave za direktora Hajduka, drugo - da Split bude pandan Lokomotivi, dakle filijala, i treće - da se ponište prethodna dva prvenstva.

CRNA TAČKA

Čovek koji je u bivšoj SFRJ nameštao muzičke festivale, brojne fudbalske, pa i rukometne mečeve tvrdi da će jedan meč makedonskog kupa i danas biti namešten.

- Mogu samo da kažem da je reč o utakmici u kojoj će igrati jedan prvoligaš i jedan drugoligaš.

Osvrnuo se Džarovski i na meč Crvene zvezde u Kopenhagenu.

- Ono nisu bili udarci sa bele tačke, već sa crne tačke. Onog sudiju Litvanca treba suspendovati na pet godina. Kako je dozvolio da se odande izvode penali.

Džarovski: Ne dirajte mi ćerku, Zvezdu i Čolića!

Upitan da prokomentariše stanje u srpskom fudbalu u kom su neočekivani lideri na tabeli TSC i Vojvodina, Džarovski je istakao da se šampion neće menjati.

- Biće prvak isti klub koji je bio prethodne dve godine. Uvek kažem svima da mogu da pucaju na mene, da me optužuju za ovo ili ono, ali da mi u tri stvari ne diraju - ćerku, Zvezdu i Zdravka Čolića. Navijam da bude repriza u Švajcarskoj. Kad je Zvezda bila prvak Evrope, počela je iz Švajcarske, remijem protiv Grashopersa. Naravno da može do Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading