Trener Jang Bojsa jasan: Ako hoćemo rezultat, moramo da rizikujemo i igramo ofanzivno!

Autor:

Sport

20.08.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mnoge svetske kladionice,nameću Jang Bojsu ulogu blagog favorita uoči sutrašnjeg prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde, trener švajcarskog šampiona Gerardo Seoane (40) pokušava da spusti loptu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gerardo Seoane

U najavi utakmice na konferenciji za medije trofejni trener je izneo svoja zapažanja, a sudeći po njegovom istupu očekuje nas zanimljiv okršaj na Vankdorf stadionu (21, RTS 1).

- Biće teško. Jako teško. Videli smo to i u prethodnoj rundi kvalifikacija kada smo se uverili da Crvena zvezda ima veliko iskustvo. Mi smo mladi i nesikusni. Želimo da igramo brzo i na kontre. Imamo igrače sa internacionalnim iskustvom, a znamo i da se na ovom nivou greške ne praštaju. Što se tiče pristupa za sutra, nemam nikakvu dilemu. Hoću da rizikujemo i igramo ofanzivno - kaže trener Jang Bojsa.

Podsetimo, Seoane se uoči ove utakmice suočava sa gomilom kadrovskih problema, ali kaže i da očekuje da oni igrači na koje može da računa sutra pruže maksimum. Hoće li im to biti dovoljno za dobar rezultat saznaćemo oko 23 časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading