"Mesi ne može da bude GOAT bez titule sa Argentinom!"

Autor:

Sport

20.08.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi se ne može smatrati najboljim fudbalerom svih vremena ukoliko ne osvoji trofej sa reprezentacijom Argentine, ocenio je španski stručnjak Hose Antonio Kamačo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Mesi je osvojio sve što se moglo osvojiti sa Barselonom, pet puta je nagrađivan Zlatnom loptom, ali mu u bogatoj karijeri još nedostaje trofej sa nacionalnim timom.

- Leo je vrlo dobar igrač, ali ne možeš biti najbolji na svetu, a tek u istoriji, ako nemaš trofej sa reprezentacijom. Postoje države koje nemaju takvu fudbalsku istoriju kao Argentina, i njima nije toliko bitno da li je neko osvojio neki pehar. Ali bez Svetskog prvenstva, Mesi ne može da bude najbolji- ocenio je nekadašnji trener Real Madrida.

Mesi naredna tri meseca neće moći da učestvuje u reprezentativnim akcijama. Fudbaler Barselone suspendovan je zbog izjave da je Kup Amerike korumpiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading