Ambiciozni Vulverhempton oteo bodove Junajtedu, Pogba tragičar!

Autor:

Sport

19.08.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem meču drugog kola Premijer lige Vulverhempton i Mančester junajted podelili su bodove 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marsijal pogodio protiv Vulvsa

Junajted jeste bio favorit, napali su od starta i pokušali su da nametnu svoj ritam. Imali su nekoliko opasnih napada, ali lopta nije htela u gol sve dok Marsijal to nije promenio u 27. minutu utakmice.

Bio je opasan Junajted, ali nije bio dovoljno opasan kako bi po drugi put ugrozio gol Rui Patrisija. U drugih 45 minuta, Vulverhempton je igrao dosta bolje, preuzeo je terensku inicijativu i bio blizu izjednačenja kada je Raul Himenes pogodio stativu.

Nedugo potom, odbrana Mančester junajteda je kapitulirala, a za to je bio zaslužan Ruben Neves. Defanzivni vezista Vulvsa je iz velike udaljenosti šutirao i postigao prelep pogodak, pošto se lopta od prečke odbila u mrežu.

Zanimljivostima nije bilo kraja. Pol Pogba jeste imao blag meč, ali je posle jednog solo prodora oboren u šesnaestercu i iznudio jedanaesterac. On je to loše izveo i Rui Patrisio je njegov šut odbranio, pa je ostalo 1:1.

Do kraja nije bilo previše šansi za Mančester junajted, dok je Vulverhempton u nekoliko navrata bio blizu da postigne i drugi pogodak, ali se to nije dogodilo i meč je završen bez pobednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading